contact

  Welkom op de website van Yasmin Jordy Buikdanseres. Aangenaam kennis te maken, ik ben een internationale buikdanseres woon in Amsterdam. Ik treed op in Nederland, Belgie en Duitsland.  Als je meer informatie wilt over mijn buikdans shows, workshops of me wilt inhuren voor een buikdansfeest kun je altijd contact met me opnemen via de telefoon / whatsapp +31 652045930, stuur een email naar yasminjordy@gmail.com of vul onderstaand formulier in:

Thanks to visit my website. If you want to keep contact  about shows, workshops or other professional requests, do not hesite to contact via tel or whatsapp +31 652045930, email yasminjordy (at) gmail.com or form below:

 

 

 

Een gedachte over “contact

  1. Hoi yasmin

    Ik ben op de zoek na een buikdanser voor een vrijgezellenfeestje. Einde juli wil ik graag een feest voor mijn zus geven. Wij zijn met 12 vrouwen in den haag. Mag ik weten voor hoe veel ik je kan boeken? Alvast bedankt Groetjes Didem

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: