contact

  Welkom op de website van Yasmin Jordy Buikdanseres. Als je wilt Yasmin boeken voor shows, workshops of evenementen neem contact  via  whatsapp +31 652045930, stuur een email naar yasminjordy@gmail.com of vul onderstaand formulier in. Wij geven een reactie zsm.

Thanks to visit my website. If you want to keep contact  about shows, workshops or other professional requests, do not hesite to contact via tel or whatsapp +31 652045930, email yasminjordy (at) gmail.com or form below:

 

 

 

Een gedachte over “contact

  1. Hoi yasmin

    Ik ben op de zoek na een buikdanser voor een vrijgezellenfeestje. Einde juli wil ik graag een feest voor mijn zus geven. Wij zijn met 12 vrouwen in den haag. Mag ik weten voor hoe veel ik je kan boeken? Alvast bedankt Groetjes Didem

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: