Buikdans workshop

Buikdans Workshop

Hallo Girls! Nadat ik veel word gevraagd voor Buikdansles, heb ik besloten om het te gaan doen! Door mijn rooster geef ik al jaren geen regulier les maar wel Buikdans workshops.

De Buikdans workshops kunnen georganiseerd worden door mijzelf of een derde partij bijvoorbeeld een Dansschool. In Nederland plan ik voor de komende tijd een paar workshops met verschillende thema’s. Altijd met energie, dynamiek en gezelligheid die ik door geef aan alle studenten die bij mij komen. Uiteindelijk is de workshop een manier om plezier te hebben!

Eerst Datum:

Buikdans Workshop in Rotterdam met Yasmin!

Vanaf 14 oktober t/m 25 november neem ik deel aan het programma ” De kracht van de vrouw in ons ” georganiseerd door Roos Mangroerlal van Gipclub . Het is een ontmoetingsplek waar vrouwen een veilige omgeving hebben om ervaring en netwerk te delen. Ik geef een Master Class zodat je beter jouw lichaam leert kennen.  Het programma gaat van Make up tot Veiligheid en Zelf Bescherming. Info en aanmelden via GipClub.

 

Buikdanseres Yasmin Jordy

Als je geïnteresseerd bent in een Workshop in jouw stad, neem rustig contact op, het kan via whatsapp +31 65 204 5930 , email yasminjordy@gmail.com of vul het formulier onderin.

 

 

%d bloggers liken dit: