Buikdans workshop

Buikdans Workshop

Hallo Girls! Nadat ik veel word gevraagd voor Buikdansles, heb ik besloten om het te gaan doen! Door mijn rooster geef ik al jaren geen regulier les maar wel Buikdans workshops.

De Buikdans workshops kunnen georganiseerd worden door mijzelf of een derde partij bijvoorbeeld een Dansschool. In Nederland plan ik voor de komende tijd een paar workshops met verschillende thema’s. Altijd met energie, dynamiek en gezelligheid die ik door geef aan alle studenten die bij mij komen. Uiteindelijk is de workshop een manier om plezier te hebben!

Eerst Datum:

Buikdans Workshop in Rotterdam met Yasmin!

Op 28 oktober van 19 uur t/m 21 uur. Dansschool Typical Tropical Rotterdam. Neem contact op om te aanmelden.

 

Buikdanseres Yasmin Jordy

Als je geïnteresseerd bent in een Workshop in jouw stad, neem rustig contact op, het kan via whatsapp +31 65 204 5930 , email yasminjordy@gmail.com of vul het formulier onderin.

 

%d bloggers liken dit: